Nalazite se
  • Zdravlje
  • VIDEO: Nvidijin AI agent je bolji od medicinske sestre
Članak
Objavljeno: 25.03.2024. 12:48

Empathy Inference 

VIDEO: Nvidijin AI agent je bolji od medicinske sestre

Hippocratic AI i Nvidia razvijaju AI chatbotove sa super niskom latencijom za zdravstvenu skrb.

VIDEO: Nvidijin AI agent je bolji od medicinske sestre

Američki startup Hippocratic AI razvija velike jezične modela (LLM-ove) namijenjene zdravstvu. Sada je najavio suradnju s Nvidijom na razvoju empatičnog AI agenta za zdravstvenu njegu pokretanih Nvidia AI platformom pod nazivom Empathy Inference.

U osnovi se radi o AI agentu (chatbotu) koji omogućuju razgovorne interakcije sa super niskom latencijom.

AI agenti za zdravstvenu skrb izgrađeni su na Hippocraticovom velikom jezičnom modelu, prvom dizajniranom posebno za zdravstvenu skrb. Zdravstveni sustavi, obveznici plaćanja, digitalne zdravstvene tvrtke i farmaceuti koriste Hippocraticove AI agente kako bi rasteretili svoje ljudsko osoblje i odradili niskorizične, nedijagnostičke zadatke s kojima se suočavaju pacijenti putem telefona, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Prema istraživanju koje je proveo Hippocratic AI, svakih pola sekunde poboljšanja u brzini zaključivanja povećava sposobnost pacijenata da se emocionalno povežu s AI zdravstvenim agentima za 5-10% ili više. Na primjer, na pitanje: "Jeste li osjećali da je ovoj umjetnoj inteligenciji stalo do vas?", od 1002 licencirane američke medicinske sestre koje su glumile pacijente potvrdno je odgovorilo njih 84,3% kada je za odgovor AI-ja trebalo više od 3 sekunde, ali je postotak porastao na 88,2% kada je za odgovor trebalo 2,2 sekunde.

Hippocratic AI koristi Nvidia H100 Tensor Core GPU-ove za podršku razvoju i isporuci svojih LLM i rješenja za pacijente, a angažirao je više od 40 beta partnera za provođenje rigoroznih internih testova svojih AI agenata za zdravstvenu njegu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Nvidia Hippocratic AI
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->