Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.11.2021. 12:40

Koncept 

VIDEO: iPhone 14 sa sekundarnim ekranom

Novi koncept iPhonea 14 ukazuje na dodatni ekran na izvlačenje i udaljeno bežično punjenje.

VIDEO: iPhone 14 sa sekundarnim ekranom

U trenutku dok se Apple muči s isporukama iPhone 13 telefona zbog nestašica čipova kao i mnogi drugi proizvođači, ekipa s YouTube kanala ConceptsiPhone, napravila je vrlo lijep video koncepta idućeg iPhone 14 uređaja, kakvog ga oni vide i to više prema svojim željama, nego prema uporištima iz stvarnosti ili temeljem kakvih procurjelih informacija.

Najambicioznija ideja u njihovom konceptu je dodatni ekran na izvlačenje, koji možete koristiti kao tipkovnicu ili za prikaz notifikacija, no tu su zamišljene i druge zanimljivost poput mješavine Face ID i Touch ID sustava, povratak senzora otiska prsta te bežično punjenje "kroz zrak", odnosno s veće udaljenosti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Vjerujemo da bi fanovi Appleovih telefona bili oduševljeni kada bi ovaj koncept stigao u pravi iPhone 14, no mada gotovo sigurno ništa od toga nećemo vidjeti, svejedno će ga razgrabiti kad jednog dana stigne u prodaju, jer je to ogromna vojska koja nikada ne preispituje isplativost ulaganja u novi model iPhonea.

Apple sigurno neće komentirati ovaj neslužbeni koncept, kao ni sve druge koji će se pojavljivati uoči predstavljanja "pravih" iPhone 14 telefona koje će se održati najvjerojatnije u rujnu 2022. godine.     

Vezani sadržaji
Ključne riječi koncept ConceptsiPhone iPhone 14
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->