Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.06.2021. 10:29

Windows 11 

VIDEO: Windows 11 donosi mnoštvo promjena

Microsoftu je izgleda procurilo ponešto detalja, slika, videa i zvukova iz predstojećeg novog operativnog sustava.

VIDEO: Windows 11 donosi mnoštvo promjena

U trenutku dok Microsoft samo podiže hype korisnika indirektnim teaserima koji upućuju da je u izradi novi operativni sustav Windows 11, koji će službeno biti predstavljen 24. lipnja ove godine (navodno), na internetu su se pojavili prvi neslužbeni materijali koje donose dežurni "leakeri".

3 w11

Po nama je najnovije iznenađenje u tome što će se novi Microsoftov OS doista zvati Windows 11, što znači da u vodu padaju sve bivše izjave glavonja iz Redmonda koji su se zaklinjali da će Windows 10 biti posljednja velika verzija Windowsa, dok će sve iza nje biti samo ažuriranja.

5 w11

Ono šte se prvo vidi iz procurjelih materijala je da Windowsi 11 dolaze s novim korisničkim sučeljem i Start menijem, a ikonice su na rubovima zaobljene, dok je Xbox aplikacija integrirana u operativni sustav.

7 w11

Pored toga novi Windowsi dolaze s intuitivnijim i bržim kontrolama koje vam omogućuju pristup aplikacijama doslovce jednim klikom, a stiže i novi prepoznatljivi zvuk koji ćete slušati svaki puta kada pokrenete nove Windowse. 

Što sve donosi Windows 11 možete pogledati u videu objavljenom u Tweetu Toma Warrena ovdje.

W11 tweet video
Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft OS Windows 11
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->