Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.04.2021. 12:03

Parallels Desktop 

VIDEO: Windows 10 ARM na Apple M1 Macu

Parallels Desktop for Mac od sada omogućuje korištenje Windows 10 ARM OS-a na Macovima s M1 ARM procesorom.

VIDEO: Windows 10 ARM na Apple M1 Macu

Zahvaljujući tvrtki Parallels koja se bavi razvojem softvera za virtualizaciju macOS-a, njezin Parallels Desktop for Mac od sada podržava Appleove Macove s M1 ARM čipom. Tvrtka kaže da je beta preview inačicu testiralo više od 100 tisuća M1 korisnika, a mnogi od njih su testirali i brojne  Windows aplikacije, uključujući Microsoft Office for Windows, Microsoft Visual Studio, SQL Server, Microsoft PowerBI i MetaTrader.

Parallels tvrdi da Windows 10 on ARM na Appleovom procesoru radi brže nego na Intelovim procesorima, pa će korisnici dobiti "boost" performansi do 30 posto na virtualnoj mašini, kao što možete vidjeti u ovom videu.

"Pokretanje virtualnog stroja (VM) sa sustavom Windows 10 on ARM Insider Preview s Parallels Desktop 16.5 softverom na M1 Macu izvodi se do 30 posto brže od Windows 10 VM-a koji radi na MacBook Pro baziranom na Intelu s Intel Core i9 procesorom", navodi Parallax i predlaže svim M1 Macovcima da isprobaju njegov virtualizacijski softver putem ove poveznice.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->