Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.05.2021. 12:57

Test izdržljivosti 

VIDEO: Skalpelom na preklopni telefon od 3000 eura

Poznati crash testeri ovoga su se puta okomili na Huaweijev preklopni telefon Mate X2.

VIDEO: Skalpelom na preklopni telefon od 3000 eura

Nimalo ne skrivamo činjenicu da obožavamo ekipu s YouTube kanala JerryRigEverything, koja provodi najžešće i najbrutalnije testove na najboljim i najskupljim pametnim telefonima današnjice.

Ovoga puta u njihove "krvničke" ruke je pao Huawei Mate X2 preklopni telefon sa savitljivim ekranom, s kojim kineska tvrtka malo kopira Samsungove skupe Fold telefone, kako po kvaliteti, tako i po cijeni koja iznosi vrtoglavih 3.000 eura. Zbog cijene i činjenice da Huaweijevi uređaji još uvijek ne smiju koristiti Googleove servise, ovaj uređaj gotovo sigurno nećemo vidjeti u ponudi domaćih dućana i teleoperatera, jer su preskupi da bi se netko usudio riskirati s njima, iako su hardverski i softverski odlični.

Zack s JerryRigEverythinga prema ovom telefonu nema nikakvih predrasuda i uopće ga ne zanimaju "politička" pitanja na relaciji SAD-Kina i Google Huawei, već je uređaju odlučio pružiti puni tretman testova izdržljivosti kao i svim drugim uređajima koje je testirao, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukratko rečeno, Zack je prilično zadovoljan jer se uređaj pokazao doista izdržljivim na grebanje, rezuckanje, paljenje, savijanje te nije pokleknuo čak ni tijekom presavijanja s pijeskom između zaslona.

Zack smatra da je uređaj uspješno položio test, a posebice ga je oduševilo što je izdržao i savijanje na suprotnu stranu bez trajnih oštećenja. Mi smo također zadovoljni telefonom, ali i zavidni Zacku, iako nismo previše nasilničkog duha.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->