Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.04.2022. 16:12

DJI Mic 

VIDEO: Proizvođač dronova napravio mikrofon za vloggere

Mikrofonski komplet DJI Mic je idealan za snimanje vloga, intervjua i drugih sadržaja za koje trebate audio visoke kvalitete.

VIDEO: Proizvođač dronova napravio mikrofon za vloggere

Najnoviji proizvod poznatog proizvođača dronova DJI-ja nije novi quadcopter, već mikrofonski sustav pod nazivom DJI Mic, koji dolazi s dva mala bežična mikrofona, bežičnim prijamnikom i kućištem za punjenje. DJI kaže da je ovo idealno za sve koji žele snimati zvuk visoke kvalitete poput vloggera i novinara koji snimaju live intervjue.

Svaki od bežičnih mikrofona težine od samo 30 grama posjeduje malu kvačicu za spajanje na odjeću, a njegov predajnik možete koristiti na do 250 metara od prijemnika i snimati zvuk u kvaliteti od 24 bita i 48 kHz.

Mikrofoni snimaju zvuk u WAV formatu i dolaze s 8 GB ugrađene pohrane, a sustav može omogućiti simultano snimanje na dva kanala, što znači da primjerice jedan mikrofon možete spojiti na novinara, a drugi na osobu koju intervjuira, dok jačinu zvuka s oba možete podešavati u rasponu od -12 dB do +12 dB, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Prijamnik može biti spojen na pametni telefon, laptop s webcamom ili na akcijsku kameru putem USB-C ili Lighnting adaptera, odnosno 3.5 mm audio kabela, a setup je kompatibilan s DJI-jevim OM 5 i Action 2 hardverom.

Predajnici mikrofona i prijamnik su automatski upareni po "defaultu", a uz mikrofone ćete dobiti i dva krznena dodatka koji će vam pomoći u sprječavanju buke od vjetra, dok će sustav istovremeno snimati backup audio track s nižom jačinom zvuka iz sigurnosnih razloga.

DJI Mic

Baterija svakog mikrofona omogućuje 5,5 sati rada, dok predajnik može izdržati do 5 sati prije nego što ga morate vratiti u kutiju za punjenje. 

DJI Mic sustav se prodaje po cijeni od 339 eura, odnosno oko 2.564 kuna, a više informacija potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi novinari mikrofoni DJI Mic vloggeri
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->