Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.05.2022. 17:01

Interview Warmup 

VIDEO: AI omogućuje vježbanje razgovora za posao

Uz pomoć treninga s umjetnom inteligencijom na razgovoru za posao ćete uvijek imati prave odgovore.

VIDEO: AI omogućuje vježbanje razgovora za posao

Bez obzira kakve škole, fakultete i tečajeve završili, kakve certifikate stekli i koliko radnog iskustva imali, kada se prijavite na neki natječaj za novi posao i uđete u uži krug kandidata, jedina stvar koja će vam uvelike pomoći da se zaposlite je dobro obavljen razgovor za posao.

Google vjeruje da će vam to biti uvelike olakšano uz AI algoritme njegovog novog alata pod nazivom Interview Warmup.

Ovaj alat koji možete odmah isprobati putem ove poveznice, koristi umjetnu inteligenciju kako bi vas pripremio na razgovore za razne vrste radnih mjesta.

AI će vam postavljati tipična pitanja koja će započeti time da vas traži da mu kažete nešto o sebi, a potom će analizirati vaš glas ili tekstualne odgovore kako bi vam pokazao u čemu biste se mogli poboljšati, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Između ostaloga upozorit će vas ako ćete previše koristiti određene riječi ili ako otkrije da biste trebali reći više toga o određenom predmetu rasprave.

AI se do sada u procesu zapošljavanja koristio uglavnom kao pomoć poslodavcima kojima je olakšavao donošenje odluka tijekom procesa selekcije, a od sada će biti na usluzi onima koji traže posao.

On vam možda neće omogućiti da vas poslodavac izabere ispred nekoga s boljim kvalifikacijama, ali u situacijama kada ćete imati protukandidate "podjednake snage" mogao bi vam stvoriti određenu prednost ukoliko ćete se držati njegovih savjeta.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->