Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.12.2020. 11:36

Razer 

U prodaji Razer Tomahawk modularni gaming PC

Radi se o PC računalu koje se temelji na Intelovom "stolnom" NUC-u koji omogućuje konfiguriranje prema željama.

U prodaji Razer Tomahawk modularni gaming PC

Početkom ove godine Razer je na CES-u predstavio modularni gaming PC pod nazivom Razer Tomahawk, namijenjen prvenstveno gamerima i onim ljudima koji žele na jednostavan način slagati svoje konfiguracije.

Tomahawk je trebao stići na tržište još u prvom kvartalu ove godine, no zbog pandemije je izlazak otkazivan nekoliko puta, ali sada ga napokon možete kupiti, no zasad samo ako živite u SAD-u.

Ukoliko zadovoljavate taj uvjet ili imate nekog rođu preko bare koji vam ga može kupiti, moći ćete nabaviti Razer Tomahawk narudžbom na web stranici Razera i u fizičkim dućanima u Americi, po početnoj cijeni od 2.400 dolara

Razer Tomahawk 2

Modularni PC se temelji na Intel NUC9 Extreme Compute Element card, kućištu koje sadrži Intel Core i9-9980HK procesor, 16 GB DDR4 memorije i 512 GB SSD pohrane uz koju dolazi i tvrdi disk od 2 TB, a neki modeli mogu doći i s Nvidia GeForce RTX 3080 grafičkom karticom.

Obzirom da je Tomahawk modularan PC, možete ga konfigurirati prema vlastitim željama, odnosno odabrati neku drugu grafičku karticu, više RAM-a ili dodatnu pohranu.

Razer Tomahawk 3

Šasija kućišta je izrađena od aluminija, posjeduje dvoja odvojiva staklena vrata i Razer Chroma RGB za svjetlosne efekte u boji. Za povezivanje ima 4 USB-A porta, 2 USB-C Thunderbolta 3, dva gigabitna ethernet porta i 3.6 mm/TOSLINK combo port.

Razer namjerava dovesti Tomahawk i u druge dijelove svijeta, a kroz nekih mjesec dana će objaviti nove informacije o dostupnosti i cijenama na nama bližim tržištima.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->