Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.06.2021. 15:27

PS5 

Sony traži PS5 beta testere

Sony će ove godine izdati veliku softversku nadogradnju firmarea konzole pa traži pomoć gamera.

Sony traži PS5 beta testere

Sony je nedavno izdao ažuriranje firmarea PS5 konzole koje poboljšava opću stabilnost sustava i rad DualSense kontrolera, no do kraja godine planira izdati "pravu" veliku nadogradnju koja bi još više trebala poboljšati korisničko iskustvo. Mada ne govore o čemu će se konkretno raditi, između ostaloga očekujemo podršku za 1440p rezoluciju, kao i podršku za novi PSVR 2 headset (ili kako će se već zvati), koji bi trebao stići na tržište krajem godine.

Sony kaže da će svi oni koji upadnu o beta program moći isprobavati nove značajke prije nego šte budu lansirane za sve korisnike, no zasad primaju samo prijave gamera starijih od 18 godina koji dolaze iz  SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Njemačke i Francuske.

Ukoliko kojim slučajem živite u nekoj od tih zemalja prijaviti se možete putem ove poveznice, a u protivnom morate pričekati dok odluče primati testere iz naših krajeva.

Sony ističe da ćete sve beta inačice softvera bez problema i u svakom trenutku moći poništiti i vratiti PS5 konzolu na stare softverske postavke ukoliko ćete imati problema s novim nadogradnjama. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->