Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.08.2020. 11:06

Croteam 

Serious Sam 4 stiže idući mjesec

Četvrti nastavak čuvene hrvatske pucačke igre dobio je novi datum izlaska, 24. rujna.

Serious Sam 4 stiže idući mjesec

U PC Play specijalu koji možete naći u ljetnom broju časopisa VIDI 293-294 koji se nalazi na svim kioscima u zemlji, možete pročitati najavu igre Serious Sam 4, o kojoj nam je neke pikantne detalje otkrio grafički inženjer Croteama Dean Sekulić.

Mada je bilo planirano da igra izađe još tijekom ovog mjeseca, Croteam je zbog dobro poznate epidemiološke situacije pomaknuo lansiranje na novi datum, što znači da ćete na Windows PC i Google Stadia platformama moći mlatiti horde zločestih i glupih aliena 24. rujna ove godine. 

Kašnjenje od mjesec dana doista nije pretjerano, što nas i ne čudi, jer nam je Sekulić otkrio da su se Croteamovci odlično prilagodili radu od kuće u završnoj fazi izrade igre.

Četvrti nastavak Serious Sama će nam ponuditi prokušani recept u kojem ćemo ubijati čitave divizije neprijatelja svih vrsta, oblika i veličina, neke poznate, ali i mnoge nove, luđe, opasnije i veće.

U tehničkom smislu grafički engine Serious Sama 4 je dobio znatna poboljšanja, pa između ostaloga omogućuje epske pucačke borbe protiv tisuća neprijatelja koji se odjednom mogu pojaviti na vašem zaslonu bez da vam ubiju hardver računala. Kako to funkcionira saznat ćemo uskoro.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->