Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.03.2021. 09:50

Microsoft 

Preglednik Microsoft Edge stiže na Xbox

Najnovija Xbox Alpha build nadogradnja uključuje internetski preglednik Microsoft Edge.

Preglednik Microsoft Edge stiže na Xbox

Korisnici Microsoftovih Xbox konzola uskoro bi mogli dobiti najnoviji internetski preglednik Microsoft Edge (Chromium), koji se već počeo testirati u najnovijoj Xbox alpha build nadogradnji.

Drugim riječima, Microsoft nakon Windowsa 7, 8 i 10, macOS-a, Linuxa, pa čak i Androida i iPhonea, svoj preglednik donosi i na Xbox konzole, kako na Xbox One modele, tako i na najnovije Xbox Series S i X igraće konzole.

U postojećem buildu za Xbox konzole, Edge ne nudi podršku za miša i tipkovnicu, što znači da ćete morati surfati i pretraživati internet korištenjem Xbox kontrolera.

S druge strane, sve funkcionalnosti Edgea će se naći i na konzolama, što uključuje podršku za ekstenzije, kolekcije pa čak i vertikalne tabove koji su nedavno predstavljeni u najnovijoj inačici Edgea za Windowse.

Miocrosoft još nije objavio predviđeni datum dolaska (ETA) Edgea na tržište pa još nije poznato kada će svi korisnici njegovih konzola dobiti mogućnost korištenja „službenog“ Microsoftovog internetskog preglednika.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->