Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.04.2021. 11:17

VIDI 302 

NOVI VIDI: Dodatni inči za Euro i Olimpijadu

Kako biste mogli uživati u vrhunskom sportu i 4K gamingu testirali smo najbolje televizore do 6000 kuna i pridružili im nekoliko skupljih modela.

NOVI VIDI: Dodatni inči za Euro i Olimpijadu

Europsko nogometno prvenstvo i Olimpijske igre su nam doslovce pred vratima. Većina nas će ta sportska natjecanja provoditi pred ekranima svojih televizora, a mnogi će sport iskoristiti za kupnju novih uređaja velikih dijagonala kako im ne bi promakla niti jedna majstorija Modrića i niti jedan zaveslaj braće Sinković.

Naslovnica VIDI 302

Mi smo vam stoga u novom broju časopisa VIDI br. 302 odlučili predstaviti najbolje televizore u cjenovnom rangu do 6.000 kuna i moramo priznati da smo se oduševili kada smo vidjeli kakve sve odlične uređaje možete dobiti za te novce. Za one koji traže nešto ekskluzivnije za praćenje sportskih prijenosa, gledanje HDR filmova na Netflixu i igranje Returnala u 4K na PS5, odlučili smo testirati i nekoliko skupljih modela s „fancy“ zaslonima tipa OLED i QLED, pa tko voli neka izvoli.  

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

Usporedni test: Velike telke za Euro

VIDI 302 1

Testirali smo 10 velikih televizora dijagonala 55 i 60 inča. Uzeli smo najbolje modele do 6000 kuna i dodali tri high-end modela za dobru mjeru.

Kako do IT stručnjaka

VIDI 302 2

Započeli smo s velikim projektom predstavljanja netehnoloških tvrtki koje su dobra destinacija za karijeru IT stručnjaka. U našoj velikoj temi o tome smo razgovarali s developerima, HR stručnjacima i samim tvrtkama.

VIDI X HOW-TO: Pametni robot

VIDI 302 6

Uz pomoć VIDI X mikroračunala i laserskog senzora udaljenosti omogućili smo malom robotu pametno kretanje kroz prostor i izbjegavanje prepreka.

Gaming Special: PC PLAY

VIDI 302 7

Ako volite izazovne igre po uzoru na Dark Souls, onda je recenzija Mortal Shell Enhanced Edition pravo mjesto za zaustavljanje.

Hot Stuff: OnePlus 9 pro

VIDI 302 4

Testirali smo novi flagship pametni telefon iz OnePlusa, s posebnim fokusom na nove kamere koje potpisuje Hassleblad.

Škola za dronove

VIDI 302 5

U velikoj temi prošli smo sve o prvim koracima u letenju dronom, predstavili aktualne zakonske propise i isprobali DJI Mini 2, novi mali, ali vrlo atraktivni dron poznatog proizvođača.

Digitalna umjetnost: Source Filmmaker

VIDI 302 3

Pogledajte kako hrvatski fotograf Eduard Tucaković stvara umjetnost pomoću Source Enginea.

Vodič kroz memorijske performanse računala

VIDI 302 10

Donosimo sveobuhvatan vodič kroz memorijske performanse nakon kojeg ćete znati kako odabrati memoriju i osigurati optimalne performanse vašem gaming stroju.

Test: Vsett 11+ električni romobil

VIDI 302 8

Testirali smo bolid u svijetu e-romobila! Snažan, brz i podržava nosivost do 150 kg. 

Hardverska recenzija: Samsung Galaxy A52

VIDI 302 9

Prvi puta u srednjoj kategoriji Samsung nudi mogućnosti koje su donedavno bile rezervirane isključivo za S seriju uređaja. Saznajte je li ovo vaš idući telefon prilagođen vašem budžetu i potrebama.

Uz sve ove sadržaje u časopisu ćete pronaći i temu o programiranju vezanu uz drugu inačicu Google Fluttera 2, te uobičajene rubrike koje uključuju vijesti iz svijeta i regije te sci-tech vijesti, VIDI doktora, a tu je i nova kolumna Maka koji nam priča o planovima NASA-e za komercijalizaciju ostataka ISS-a.

VIDImo se!Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->