Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.02.2021. 12:40

Dark Mode 

Microsoft testira tamni način rada za Word

Sudionici Windows Insider programa već sada mogu isprobati Dark Mode za Microsoft Word.

Microsoft testira tamni način rada za Word

Dark mode ili tamni način rada, u posljednjih nekoliko godina je postao jako popularan vizualni dizajn brojnih programa, servisa i internetskih preglednika.

Mada bismo rekli da su programi za obradu teksta jedina stvar u kojoj je tamni način rada nepotreban, jer nam je svima prirodno pisanje na bijelom papiru, Microsoft vjeruje da je došlo vrijeme da "full" dark mode ponudi i korisnicima Worda.   

word dark mode

Čak što više, ekipa iz Redmonda ga je već omogućila na korištenje sudionicima Windows Insider programa, što znači da ga i vi možete isprobati ukoliko se nalazite među njima.

Microsoft kaže da dark mode u Wordu može pomoći brojnim korisnicima u smanjenju naprezanja očiju i smanjiti probleme onima koji su preosjetljivi na svjetlo, pa je stoga proširio Black Office temu i na pozadine jer su to mnogi korisnici već dugo tražili.

Čitavo priopćenje Microsoft možete pronaći na ovoj poveznici, a mi ćemo vam naglasiti da još nije poznato kada će se nova značajka omogućiti svim korisnicima koji koriste Word, pa je nemojte tražiti po opcijama ukoliko niste Windows Insider.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->