Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.09.2022. 14:26

IFA 2022 

Isprobali smo novi Garmin VENU Sq 2 sat

Garmin je na IFA 2022 sajmu prokazao brojne pametne satove od kojih je najzanimljiviji novi Garmin VENU Sq 2.

Isprobali smo novi Garmin VENU Sq 2 sat

Na sajmu u Berlinu imali smo priliku vidjeti i isprobati VENU linije mid-range satova Garmina koja je na tržište tržište donijela prve AMOLED zaslone branda koji su se od tada proširili i na druge modele.

Satovi su se pokazali dovoljno atraktivnima korisnicima koji ne vježbaju uvijek na danjem svijetlu, a Garmin je optimizirao bateriju kako bi bila otprilike u skladu s ostalim satovima.

Od tada smo dobili već dvije verzije VENU satova, odnosno VENU 2 i VENU 2 Plus modele, a pojavio se i nešto jeftiniji pravokutni VENU Sq. Upravo je taj Sq model dobio novu verziju VENU Sq 2 koji je Garmin pokazao na IFA sajmu.

Garmin_3

VENU Sq 2 donosi osjetne promjene jer su mu poboljšane možda najbitnije funkcije pametnog sata, a to su zaslon i baterija. Prvobitni LCD zamijenio je AMOLED zaslon kojem se udvostručila rezolucija te povećala dijagonala na 1,41" pa je sada sadržaj puno jasniji. Uz to, trajanje baterije također je znatno duže pa Garmin procjenjuje do 11 dana standardnog korištenja na jednom punjenju.

Garmin_4

Senzor je također dobio update te sada ima četvrtu generaciju kao i ostali Garminovi modeli satova sa svim popratnim funkcijama i visokom preciznošću. Dodani su i novi načini vježbanja poput HIIT treninga.

Garmin_5

Uz standardnu verziju, imate opciju u vidu Music modela koji ima dodatno prostora za pohranu glazbe tako da sa sobom ne morate nositi ni mobitel, već glazbu slušate direktno sa sata uz pomoć priključenih slušalica.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Garmin IFA 2022
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->