Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.06.2022. 08:12

Microsoft 

Edge postaje najbolji browser za gamere

Microsoft je najavio niz ažuriranja za Microsoft Edge koja će biti posebno usmjerena na igrače.

Edge postaje najbolji browser za gamere

Microsoftov Edge preglednik još uvijek se s mukom bori protiv Chromea i drugih internetskih preglednika, pa je ekipa iz Redmonda odlučila privući jednu veliku vojsku potencijalnih korisnika, gamera, koji bi Edgeu trebali značajno boostati popularnost.

Prije svega, Microsoft će predstaviti novu početnu stranicu za igre u Microsoft Edgeu, a naravno, bit će ponuđena i podrška za Xbox račune.

edge gaming

"Prilagođen je vašim interesima i osmišljen kako biste bili povezani sa sadržajem do kojeg vam je stalo, kao što su vijesti, vodiči za igre, prijenosi uživo, istaknuti detalji igara, turniri te nadolazeće i tek objavljene igre. A ako se prijavite sa svojim Xbox računom, dobit ćete Xbox sadržaj kao što su igre koje bi vam se mogle svidjeti i jednostavan pristup biblioteci Xbox Cloud Gaming, uključujući nedavno igrane igre i srodni sadržaj. Ako imate članstvo u Xbox Game Pass Ultimate, čak možete pokrenuti i početi igrati igre s Xbox Cloud Gamingom izravno u pregledniku," kaže Microsoft.

Zatim će Edge dobiti namjenski način rada za učinkovitost koji će smanjiti korištenje resursa preglednika kako bi uređaj mogao koristiti sve svoje resurse za igranje igara, a tu je i pristup jednim klikom besplatnim casual igrama, kao što je Microsoft Solitaire, koji će također biti ponuđen zahvaljujući novoj bočnoj traci.

Ali najveći dodatak je podrška za bolju grafiku zahvaljujući Clarity Boostu, značajci koju je Microsoft prvi put najavio prije nekoliko mjeseci.

clarityboost_screen_done

"Clarity Boost je poboljšanje prostornog povećanja zbog kojeg streaming igre izgledaju jasnije i oštrije dok se igraju u Microsoft Edgeu na Windowsima 10 i 11. Koristi skup poboljšanja skaliranja na strani klijenta za poboljšanje vizualne kvalitete video streama. Clarity Boost omogućuje vam da uživate u najnaprednijim igrama na tržištu i iskusite nevjerojatnu grafiku izravno iz Microsoft Edgea bez obzira na to jeste li na vrhunskom računalu ili tabletu," objašnjava Microsoft.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Gaming Edge Clarity Boost
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->