Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.02.2021. 14:13

Microsoft 

Bug u Discordu ruši neke Windows 10 igre

Microsoft upozorava da se zbog buga neke igre koje koriste Direct3D 12 neće ni pokrenuti.

Bug u Discordu ruši neke Windows 10 igre

U današnje doba većina online gamera za glasovnu komunikaciju sa svojim suborcima koristi popularni besplatni program Discord, koji omogućuje dobru kvalitetu glasa uz minimalno trošenje resursa računala i mreže.

Ako ste imali neke slučajeve da su vam se igre rušile, iskazivale nestabilnost ili se nisu htjele ni pokrenuti dok ste imali uključen Discord, Microsoft tvrdi da se radi o bugu u Discordu ukoliko mu je omogućen in-game overlay.

"Microsoft i Discord su otkrili probleme s nekompatibilnosti u nekim igrama koje koriste direct3D 12 kada je u Discordu omogućen in-game overlay. Kada pokušavate pokrenuti igre zahvaćene ovim bugom, najbolje vam je da značajku isključite", navodi Microsoft.

Discord je nakon ovog otkrića Microsofta jako brzo reagirao, pa je navodno već izdao nadogradnju koja je bug pokrpala. To znači da biste pri idućem pokretanju Disorda trebali desnim gumbom kliknuti na ikonu Discorda i selektirati "Check for Updates", nakon čega će vam softver provjeriti trebate li se "apdejtati" te preuzeti i instalirati nadogradnju kako s tim više ne biste imali problema. Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft bug Windows 10 Discord
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->