Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.02.2021. 12:16

Apple 

Apple nudi besplatnu zamjenu baterija za MacBookove

Ovom ponudom su obuhvaćeni modeli BacBook Pro prijenosnika proizvedenih 2016. i 2017. godine.

Apple nudi besplatnu zamjenu baterija za MacBookove

Apple je pokrenuo novi program besplatne zamjene baterija za MacBook Pro prijenosnike iz 2016. i 2017. godine, no nemojte se previše veseliti jer će vam bateriju promijeniti isključivo ako je laptop u takvom stanju da se baterija ne može napuniti više od 1 posto.

"Jako mali broj korisnika MacBook Pro modela prijenosnika iz 2016. i 2017. godine doživio je problem s baterijama koje se ne mogu napuniti više od 1 posto. Status baterija u njima prikazuje obavijest Service Recommended (preporučen servis). Ukoliko status ukazuje da je stanje baterija normalno, vaš uređaj nema ovaj problem", objašnjava Apple na svojoj stranici podrške.

Ukoliko želite provjeriti kakva je situacija s vašim MacBook Pro prijenosnikom, otiđite na System Preferences i potražite sekciju baterija. Pogledajte na "battery health" sekciju kako biste vidjeli preporučuje li vam se servis.

Apple je ujedno izdao i macOS nadogradnju koja sprječava da se isti problem pojavljuje na novijim modelima prijenosnika, pa svim korisnicima preporučuje nadogradnju na macOS Big Sur 11.2.1 ili noviju inačicu, odnosno macOS Catalina 10.15.7 nadogradnju.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->