Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.10.2021. 15:21

Adobe web 

Adobe donosi Photoshop i Illustrator na web

U web inačicama programa moći ćete izvoditi osnovna uređivanja i surađivati s drugima.

Adobe donosi Photoshop i Illustrator na web

Adobe je objavio kako je napravio značajan iskorak u dovođenju Photoshopa i Illustratora na web. Ideja nije da vam se iz web sučelja ponude sve funkcije uređivanja slika kao i u desktop inačici, već da se vašim suradnicima omogući da u pregledniku otvore i pogledaju vaš rad kako bi vam upućivali komentare, što podsjeća na ono što možete raditi s Google Docom.

Trenutno je moguće vaš rad pohraniti u Adobe Creative Cloud i omogućiti svakome da ga otvori od bilo kuda, no njima će trebati desktop ili iPad aplikacija.

Sada će s Photoshopom ili Illustratorom vaši kolege moći pogledati što ste radili i komentirati direktno u pregledniku bez potrebe za preuzimanjem aplikacija ili pretplate na Creative Cloud.

Osim osnovnih kolaboracijskih alata, Adobe će ponuditi i neke osnovne alate za uređivanje koji će vam omogućiti, kako kažu, "male tweakove i brza uređivanja".

Nove značajke su zasad u testnoj fazi i dostupne su kroz betu za Photoshop unutar Creative Cloud aplikacije, ili kao privatna beta za Illustrator.

Ukoliko želite, možete zatražiti pristup u beta testiranje putem ove poveznice.Vezani sadržaji
Ključne riječi web Adobe Photoshop Illustrator
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->