Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Spektakularni trailer Black Myth Wukong
Članak
Objavljeno: 10.02.2021. 08:55

Žestoki RPG 

VIDEO: Spektakularni trailer Black Myth Wukong

Kralj majmuna se sprema tamaniti gobline, demone, čudovišta i lažne bogove na PC-u i konzolama nove generacije.

VIDEO: Spektakularni trailer Black Myth Wukong

Kineski developer Game Science lansirao je novi trailer "next-gen" igre Black Myth: Wukong, koja po gameplayu pomalo podsjeća na Dark Souls i Demon's Souls naslove.

U igri koja će najvjerojatnije imati samo singleplayer kampanju, vodit ćemo Suna Wukonga, koji je poznat i po imenu Kralj majmuna, kroz mračnu zemlju iz kineske mitologije, gdje ćemo se boriti protiv raznolikih neprijatelja, od ljudi, pa sve do demona, goblina, divova i čudovišta bizarno velikih proporcija.

BM W

Osim oružja i magičnih moći, glavni junak će na raspolaganju imati i sposobnost transformiranja u mitske leteće životinje koje podsjećaju na šišmiše, ptice i insekte, a moći će se pretvoriti i u velikog monstera, kako bi mogao parirati najvećim neprijateljima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Developeri obećaju uzbudljive borbe i jako zanimljivu pozadinsku priču iz koje ćemo naučiti puno toga o kineskoj mitologiji i zvjerima koje nastanjuju mračne krajolike „Crnog mita“, pa je za očekivati da će se prije ili kasnije pojaviti i neki zmaj.

screenshot1

Prema svim do sada viđenim materijalima, autori su poseban naglasak stavili na fenomenalnu grafiku i spektakularne efekte, kako bi ovo bio dostojan naslov za PS5 i Xbox Series X/S konzole, no igra će se pojaviti i za PC te će podržavati sve napredne značajke modernih grafičkih kartica, što podrazumijeva i ray-tracing.

screenshot2

Na žalost, Black Myth: Wukong nećemo imati prilike tako brzo zaigrati, jer je izlazak planiran za 2023. godinu. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->