Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Picard na novom streaming servisu
Članak
Objavljeno: 10.02.2021. 12:09

Paramount Plus 

VIDEO: Picard na novom streaming servisu

Najava novog Paramount Plus video streaming servisa održana je tijekom Super Bowl doigravanja NFL-a.

VIDEO: Picard na novom streaming servisu

Fanovi američkog nogometa imali su priliku uživati u 55. izdanju Super Bowl finala doigravanja u kojem su Tampa Bay Buccaneersi pobijedili branitelje naslova Kansas City Chiefse s rezultatom 31-9, no mnogima je pažnju privukao jedan sporedni događaj, najava novog video streaming servisa Paramount Plus koji će zamijeniti postojeći CBS All Access.

Novi servis koji će započeti s radom u ožujku ove godine najavili su glumci iz najuspješnijih serija, među kojima i Patrick Stewart, zvijezda novog Star Trek serijala Star Trek: Picard, čija će druga sezona ove godine debitirati upravo na Paramountu Plus. Njemu su se pridružile i druga zvijezde malih ekrana, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nova sezona Picarda zapravo je već trebala krenuti, no zbog pandemije koronavirusa je snimanje nekoliko puta prekidano i odgađano, pa se u ovom trenutku još uvijek ne zna kada će započeti prikazivanje.

Među brojnim novim sezonama popularnih serija koje su imale iste probleme nalazi se i Orville, koji mnogi nazivaju "boljim Star Trekom od Star Treka", jer je kroz humoristični pristup postavljao neka ozbiljna pitanja i unio dašak originalnosti u današnje SF serije.

Paramount Plus će svojim pretplatnicima ponuditi 30.000 epizoda iz serija koje su originalno prikazivane na ViacomCBS kanalima koji uključuju BET, Comedy Central, MTV, Nickelodeon i mnoge druge, a najavljene su i nove drame i dokumentarci.

Tijekom ove godine Paramount Plus će se proširiti i na Europu, što znači da bismo ga možda mogli naći i u ponudi domaćih pružatelja usluga streaming servisa, odnosno teleoperatera.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->