Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Otvara se Super Nintendo World
Članak
Objavljeno: 30.11.2020. 16:41

Super Nintendo World 

VIDEO: Otvara se Super Nintendo World

Za otvorenje nove atrakcije u Japanu moći ćete se voziti Mario Kart rollercoasterom s proširenom stvarnošću.

VIDEO: Otvara se Super Nintendo World

Usprkos pandemiji koja je usporila čitav svijet, radovi na novoj Super Nintendo Land zoni koja se gradi na lokaciji zabavnog parka Universal Studios Japan u Osaki, kreću se brže od planiranoga, pa će nova atrakcija biti otvorena 4. veljače iduće godine, iako je otvaranje bilo planirano tek za proljeće.

U toj zoni posvećenoj fanovima Nintendovih igara već su otvoreni jedan tematski kafić i dućan sa suvenirima, a za otvorenje će biti pušten u uporabu jedinstveni Super Mario Kart rollercaster ili po naški "tobogan smrti" koji će biti interaktivan, pa čak i natjecateljski, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Za razliku od drugih rollercoastera u svijetu, Nintendov će imati dvije pruge, a u svakom vozilu za četiri putnika nalaziti će se AR naočale i upravljačke kontrole, što znači da će putnici tijekom vožnje moći igrati AR igru u kojoj će skupljati razne bonuse i power-upove, što će im pomoći da na kraju vožnje njihov "vlak" bude brži od protivničkog. 

Super Nintendo Kart AR naočale

Zbog koronavirusa bit će uvedene i brojne epidemiološke mjere, poput držanja razmaka i nošenja maski, a tematski park će zbog pandemije raditi s 50 posto manjim kapacitetom.

Za razliku od drugih dijelova svijeta Japan nikada nije uvodio drastične mjere lockdowna protiv pandemije, već se koristio aplikacijama za praćenje kontakata, a svim građanima je nošenje maski u svim prostorima postalo dijelom opće kulture.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->