Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Novi gaming telefon ima touch odziv od 720 Hz
Članak
Objavljeno: 08.04.2021. 15:05

Lenovo 

VIDEO: Novi gaming telefon ima touch odziv od 720 Hz

Lenovo Legion Phone Duel 2 telefon je posvećen gamingu i dolazi s 8 virtualnih tipki.

VIDEO: Novi gaming telefon ima touch odziv od 720 Hz

Mada je Lenovo na hrvatskom tržištu mobilnih telefona dostupan samo s Motorola brandom, možda bi uskoro trebao krenuti i s uređajima vlastitog branda jer bismo njegov novi Legion Phone Duel 2 telefon vrlo rado voljeli vidjeti u našem Vidilabu.

Lenovo ovaj uređaj s punim pravom naziva "gaming telefonom", jer dolazi s 8 "octa-triggers" virtualnih tipki koje bi nam trebale stvoriti osjećaj držanja gamepada u ruci, kao što tvrde u online predstavljanju uređaja koje možete pogledati u ovom videu.

Obzirom da je u gamingu vrlo važan odziv na komande, Lenovo je tipke upario sa 720 HZ "touch sampling rateom", što je dvostruko više od drugih telefona na tržištu koji se prodaju kao gamerski, uključujući ASUS ROG Phone 5 i Nubia Red Magic 6.

Što se hardvera tiče, uređaj je i po tome moćan jer ga pogoni Qualcomm Snapdragon 888, a njegov 6,92-inčni AMOLEDfull HD zaslon ima frekvenciju osvježavanja od 144 Hz.

Nadalje, uređaj dolazi i sa sustavom hlađenja na pogon dva turbo ventilatora koji će ga hladiti tijekom dugih gaming seansi, a tu je baterija od 5.500 mAh s 90-vatnim brzim punjenjem.

Cijena modela s dockom za punjenje, 16 GB RAM-a i 512 GB pohrane iznosi 999 eura, dok će vas model od 12 GB/256 GB (bez docka) koštati 799 eura.

Prodaja prvo kreće u Kini, a idući mjesec na "odabranim tržištima" u Europi. Bojimo se da ga u Hrvatskoj nećemo vidjeti, no možda nas iznenade.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->