Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Najavljen remasterirani Diablo II
Članak
Objavljeno: 22.02.2021. 12:12

Blizzard 

VIDEO: Najavljen remasterirani Diablo II

Blizzard će ove godine za PC i konzole lansirati poboljšani Diablo II: Resurrected.

VIDEO: Najavljen remasterirani Diablo II

Diablo II, legendarna Blizzardova igra s kojom su stasale mnoge generacije gamera, dobiva potpuno remasterirano reizdanje pod nazivom Diablo II: Resurrected, koje će sadržavati sve sadržaje iz naslova Diablo II i Lord of Destruction.

Blizzard ne navodi kada bi se igra trebala točno pojaviti, no navodi da će "kasnije" tijekom ove godine izaći za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch platforme, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Igra će imati podršku za visoke rezolucije do 4K (2160p), no gameri će imati i mogućnost igranja u originalnoj vizualnoj kvaliteti bez ikakvih poboljšanja u grafici i efektima.

Fanovima Diabla Blizzard će ponuditi i redizajnirano korisničko sučelje, koje će imati mogućnost detaljnog prikaza svih statistika lika, a povećat će se i "ormar" u koji možete spremati više "loota".

Pored toga, igra će dobiti novi sustav za bodovanje, što će igračima omogućivati puno brže podizanje rankova i osvajanje nagrada.

Diablo II: Resurrected sadrži i kooperativni mod koji će podržavati do 8 igrača, a remasterirana inačica donosi i 6 osnovnih klasa - Assassin, Necromancer, Barbarian, Paladin, Sorceress i Druid.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->