Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Mali Instax Pal fotić omogućuje kasniji ispis
Članak
Objavljeno: 21.09.2023. 15:09

Fujifilm 

VIDEO: Mali Instax Pal fotić omogućuje kasniji ispis

Kako biste slike mogli printati kada god zaželite, u paketu dobivate i bežični Mini Link 2 pisač.

VIDEO: Mali Instax Pal fotić omogućuje kasniji ispis

Fujifilm je odlučio lansirati novu minijaturnu instant kameru Instax Pal koja vam stane u dlan, no nema mogućnost ispisivanja fotki jer je pisač odvojen od nje i spaja se putem Bluetootha kada korištenjem Pal aplikacije želite isprintati željene slike.

INSTAX Pal 2

To znači da kupnjom Instapax "paketa" uz kameru sa senzorom od 4,9 MP, po cijeni od 200 američkih dolara dobivate i Link 2 pisač, a aplikacija za pametne telefone će vam omogućiti da fotke prije ispisivanja uredite, obrežete i poboljšate filterima te ukrasite specijalnim efektima, kao što možete vidjeti u ovom videu

Kamera snima automatski, no Fujifilm kaže da postavke otvora blende i zatvarača pokrivaju širok raspon snimanja u raznim svjetlosnim uvjetima interijera i eksterijera.

Kamera dolazi sa širokokutnim objektivom i bljeskalicom, a slike možete snimati pritiskom na okidač na stražnjoj strani, ali i daljinski pomoću mobitela korištenjem Pal aplikacije što vam donosi dodatne mogućnosti za snimanje selfija s vremenskom odgodom ili intervale snimanja scena s 3, 6, 11, ili 21 slika kontinuirano u intervalima od tri sekunde.

INSTAX Pal 3

Na kameri se nalazi i odvojivi prsten koji možete koristiti kao tražilo ili stalak za kameru za daljinsko snimanje. Interna memorija kamere može pohraniti do 50 slika, a na kameri ćete naći USB-C priključak za punjenje, kao i utor za microSD karticu. 

Osim ispisivanja fotografije se također mogu slati prijateljima putem aplikacije Pal ili objaviti na društvenim mrežama, a u dućanima ćete moći kupovati pakete s folija-papirom za ispisivanje 10 slika koji će se prodavati po cijeni od 13 američkih dolara.

U svakom slučaju ovo je zanimljiv mali foto gadget za koji Fujifilm vjeruje da će biti posebno zanimljiv mlađim korisnicima.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Fujifilm Instax Pal
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->