Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Igrajte Star Citizen 10 dana besplatno
Članak
Objavljeno: 17.02.2021. 13:32

Star Citizen 

VIDEO: Igrajte Star Citizen 10 dana besplatno

Cloud Imperium Games akcijom u veljači pokušava privući nove milijune igrača.

VIDEO: Igrajte Star Citizen 10 dana besplatno

Popularna svemirska simulacija Star Citizen do sada je već okupila oko 2 milijuna gamera koji svakodnevno lete svemirom, trguju i bore se, no developer Cloud Imperium Games smatra da bi ih trebalo biti još više, pa je za veljaču ove godine pokrenuo akciju besplatnog igranja u trajanju od 10 dana pod nazivom February Free Fly.

Nakon što se registrirate i preuzmete igru na ovoj poveznici, imat ćete mogućnost pristupa velikom broju svemirskih brodova i besplatnog igranja svih elemenata gameplaya, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim što će imati priliku letjeti u brodovima Consolidated Outlands Mustang Alpha, RSI Aurora MR, MISC Prospector, MISC Freelancer, Anvil Arrow i Drake Dragonfly te isprobati sve aspekte igre, Cloud Imperium Games će svim novim igračima omogućiti kupnju Starter Packa uz 10 posto popusta.

U svakom slučaju, čak i ako ovo nije tip igre koji preferirate, Star Citizen se definitivno isplati isprobati, pa makar samo zbog toga da vidite gdje su došli s razvojem naslova koji je i nakon više godina dostupnosti još uvijek u beta fazi produkcije. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->