Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Boss gitara s ugrađenim sintesajzerom
Članak
Objavljeno: 15.07.2021. 13:38

Eurus GS-1 

VIDEO: Boss gitara s ugrađenim sintesajzerom

Eurus GS-1 će glazbenicima omogućiti korištenje aplikacije za sintesajzer zvukove i efekte.

VIDEO: Boss gitara s ugrađenim sintesajzerom

Boss je predstavio svoju novu električnu gitaru Eurus GS-1 koja donosi dašak moderne tehnologije uz čiju pomoć možete koristiti širok spektar zvukova sintesajzera koji ne moraju zvučati kao zvukovi gitare.

Gitara dolazi s polifonim Boss sint engineom i omogućuje da zvukovima i drugim značajkama upravljate ugrađenim gumbom ili pomoću nove bežične Bluetooth pedale EV-1-WL.

eurus_gs-1_content_photo_04

Na gitari je osobno radio predsjednik Bossa Yoshi Ikegami, koji je i predstavlja u ovom videu.

Sint engine ima 6 ugrađenih memorija sa zvukovima koje možete odmah koristiti te upravljački gumb koji omogućuje podešavanja. Tvrtka kaže da se svi zvukovi dobivaju korištenjem normalnih tehnika sviranja gitare i nemaju nikakve latencije ili "triggering probleme" koji bi narušavali vaše fluidno izvođenje glazbe.

eurus_gs-1_content_photo_05

Osim ugrađenih sint zvukova, gitara vam putem Boss GS1 Editor aplikacije za Android i iOS omogućuje programiranje vlastitih zvukova i podešavanje boja i vrsta tonova, rezonanci, delaya i drugih parametara koje možete pohraniti u memoriju i koristiti kada zatrebate.

eurus_gs-1_content_photo_06

Sama gitara ima ofsetni dizajn tijela s tankim profilom, vratom s 24 praga i Sadrži Gotoh sustav za tremolo. Tijelo gitare je izrađeno od johe, vrat od javora a traka na njemu od indijskog palisandera, dok se za prijenos zvuk brinu dva EURUS Humbucker magneta.

Gitara EURUS GS-1 bit će dostupna u SAD-u u listopadu 2021. po cijeni od 2.200 američkih dolara.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->