Nalazite se
  • Pop Tech
  • TikTok dodaje nove interaktivne glazbene filtere
Članak
Objavljeno: 08.04.2021. 14:12

TikTok 

TikTok dodaje nove interaktivne glazbene filtere

Novi filteri bi trebali pružiti korisnicima još zabavnije korištenje kineske platforme koja i dalje osvaja svijet.

TikTok dodaje nove interaktivne glazbene filtere

Društvena videokomunikacijska platforma TikTok koja je najpopularnija među tinejdžerima širom svijeta, dobiva novu nadogradnju pod nazivom "Immersive Music Creative Effects", odnosno glazbene filtere koji će joj pružiti još veću interaktivnost.   

Prvi od njih, Music Visualizer, već je dostupan za upotrebu i uključuje softver za praćenje ritmova u stvarnom vremenu koji će animirati filtar u ritmu pjesme. Možete mu pristupiti preko kartice Creative Effects. U osnovi stvara ljubičastu pozadinu s nekoliko planeta rasutih po nebu, a poligonalni krajolik u središnjem dijelu pulsira u ritmu glazbe. Ukratko, ako volite synthwave glazbu svidjet će vam se ovaj efekt. Filtar radi sa svim zvukovima u TikTokovoj glazbenoj biblioteci i dostupan je svim korisnicima na globalnoj razini.

TikTok kaže da će u predstojećim tjednima lansirati još 5 novih efekata, koji će uključivati sinkronizaciju slika s ritmom pjesme i dodavanje animiranog teksta na video, a mnogima će se najviše svidjeti Music Machine, koji omogućuje stvaranje pjesama iz drumbeatova i drugih zvukova te uključuje BPM klizač i pet jednokratnih efekata.

Kako funkcioniraju novi filteri možete pogledati na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Ključne riječi glazbeni filteri TikTok
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->