Nalazite se
  • Pop Tech
  • Sony radi igrani film s PlayStationovim game builderom
Članak
Objavljeno: 22.01.2022. 12:27

A Winter’s Journey 

Sony radi igrani film s PlayStationovim game builderom

Dreams softver za izradu igara isti je onaj game engine s kojim je napravljena igra LittleBigPlanet.

Sony radi igrani film s PlayStationovim game builderom

Sony Pictures Classics je kupio prava na izradu animiranog filma pod nazivom A Winter’s Journey, koji će djelomično biti izrađen korištenjem PlayStationovog game-builder softvera pod nazivom Dreams.

Film će biti izrađen u kombinaciji živih glumaca, računalne animacije i rukom crtanih scena, a predstavlja adaptaciju 24 pjesme za pjevače i klavir poznatog kompozitora Franza Schuberta.

Radnja filma prati priču o zaljubljenom pjesniku koji kreće na opasno putovanje koje ga vodi preko planina i snijega u Bavarskoj 1812. godine-

Softver Dreams izvorno je kreirao Media Molecule, studio koji je napravio igru LittleBigPlanet za PS4, a između ostaloga se koristi za kreiranje igara i realističnih prikaza prirode. Ovo će biti prvi puta da se taj game engine koristi u igranom filmu, a snimanje bi trebalo početi u lipnju u Wrocławu, u Poljskoj, s glumcima među kojima su John Malkovich i Jason Isaacs.

Dreams se trenutno može kupiti u američkom PlayStation Storeu za 9,99 dolara, pa ako imate ambicija za neki svoj projekt, navalite.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->