Nalazite se
  • Pop Tech
  • Novi Apple Watch će vam mjeriti temperaturu
Članak
Objavljeno: 04.07.2022. 12:50

Apple Watch Series 8 

Novi Apple Watch će vam mjeriti temperaturu

Iduća generacija Appleovog pametnog sata reći će vam kada imate povišenu temperaturu.

Novi Apple Watch će vam mjeriti temperaturu

Appleov analitičar s dobrim vezama u Appleu, Mark Gurman, kaže da će nadolazeći Apple Watch 8 pametni sat stići s hardverskom nadogradnjom u obliku senzora za mjerenje temperature tijela.

Prema toj informaciji vjerojatno se neće raditi o termometru koji će mjeriti vašu temperaturu i prikazivati vam vrijednosti u realnom vremenu, već će vas Appleov sat upozoriti da izmjerite temperaturu konvencionalnim termometrom, ukoliko primijeti da vam je temperatura povišena, a isto tako bi vam mogao preporučiti i da odete do liječnika.

Time se Apple želi ograditi od toga da se nova senzorika doživljava kao "pravi" dijagnostički alat, jer Series 8 satovi neće imati dozvolu od Američke Agencija za hranu i lijekove FDA da se mogu koristiti kao verificirani termometri, mada će i za ovakav tip mjerenja trebati određene dozvole prije nego stignu u prodaju.

Osim novog senzora Apple Watch Series 8 satovi neće imati nekih drugih hardverskih poboljšanja, no očekuje se da će Apple izdati jedan "rugged" model s posebno ojačanim kućištem i staklom.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->