Nalazite se
  • Pop Tech
  • Netflix radi nove serije Terminator i Zelda
Članak
Objavljeno: 02.03.2021. 13:50

Netflix 

Netflix radi nove serije Terminator i Zelda

Osim što radi novu animiranu TV seriju po DOTA 2 igri, Netflix će napraviti serije po Zelda igrama i Terminator filmovima.

Netflix radi nove serije Terminator i Zelda

Netflix je u posljednje vrijeme jako zaposlen razvojem animiranih serijala, koje mu je jednostavnije raditi od "živih", obzirom da ne treba klasičnu filmsku ekipu, live setove za snimanje, kao ni žive glumce.

Nakon što smo ovih dana saznali da radi na animiranoj seriji pod nazivom Dota: Dragon’s Blood, koja se temelji na video igri DOTA 2 i počet će se prikazivati 25. ožujka 2021., objavljeno je da se također počinje raditi i animirana serija prema Terminator filmovima.

Zasad još nije poznato kakav će zaplet imati Terminator serijal, no Netflix na njoj surađuje sa Skydanceom, koji je producirao dva posljednja Terminator filma, kao i s japanskim studijem Production I.G, poznatom po anime serijalima Guilty Crown, Psycho-Pass, Eden of the East i Ghost in the Shell, pa možemo očekivati zanimljiv akcijski anime u kojem će se ljudi i dobri roboti boriti protiv zločestih robota koji žele promijeniti prošlost kako bi si osigurali budućnost bez ljudi.

Prema tvrdnji nekih Netflix insidera, popularni streaming servis navodno nastavlja i rad na animiranoj Legend of Zelda seriji, čija produkcija je svojevremeno potvrđena pa potom otkazana, navodno zbog previše curenja informacija.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->