Nalazite se
  • Pop Tech
  • Najavljen Total War: Warhammer III
Članak
Objavljeno: 04.02.2021. 09:42

Totalni rat 

Najavljen Total War: Warhammer III

Tijekom ove godine stiže nam treći nastavak strategije koja je plod suradnje između Creative Assemblya i Games Workshopa.

Najavljen Total War: Warhammer III

SEGA je službeno najavila treći dio strateškog serijala Total War: Warhammer, za koji kažu da će "uroniti igrače u kataklizmički sukob između razornih demonskih sila i čuvara svijeta smrtnika".

Total War: Warhammer III dolazi tri godine nakon prošlog nastavka i odvest će nas u masovne epske bitke u Istočnim zemljama i i demonima nastanjenoj magičnoj dimenziji Realm of Chaos koja je odvojena od fizičkog svijeta Warhammera i u kojoj vladaju frakcije Chaosa - Nurgle, Slaanesh, Tzeentch i Khorne. Chaos je ovoga puta odlučio napasti dva carstva koja debitiraju u serijalu - Kislev i Grand Cathay, čije će se vojske i heroji sukobiti s gigantskim čudovištima, letećim stvorenjima i vojskama monstera koje uz snagu i oružje koriste magiju, ali ćete je i vi imati na raspolaganju, kao što možete vidjeti u ovom videu.

"Naša je vizija od samog početka bila stvoriti seriju koja se doživljava kao nevjerojatno putovanje svijetom koji smo svi voljeli", kaže direktor igre, Ian Roxburgh i dodaje da će sve kulminirati završnicom koja će odrediti sudbinu svijeta.

Igra će vam omogućiti igranje u singleplayeru (kampanja), online PvP-u, LAN PvP-u, online co-opu i LAN co-opu, što znači da će nam ponuditi brojne opcije za solo igranje, kooperativno igranje u lokalnoj mreži ili preko interneta s frendovima, kao i protiv njih.

WH3_CGI_TRAILER_10-251022601423a52a1278.81663393

Najavni trailer i objavljeni screenshotovi na žalost ne prikazuju kako će izgledati gameplay, ali vjerujemo da se neće razlikovati od prošlih nastavaka i da će slijediti duh Total War serijala, što obećava masovne strateške sukobe na mapama u kojima veliku ulogu imaju teren i okoliš, pa ćete svoju vojsku i heroje morati raspoređivati puno pametnije nego u većini drugih strategija.

Točan datum izlaska još nije poznat. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->