Nalazite se
  • Pop Tech
  • LG otvara online shop za pametne televizore
Članak
Objavljeno: 18.04.2012. 11:14

LG 3D World 

LG otvara online shop za pametne televizore

Po uzoru na Googleove i Appleove online trgovine, LG je pokrenuo svoju za prodaju 3D sadržaja za televizore.

LG otvara online shop za pametne televizore

Tvrtka LG je najavila pokretanje servisa 3D World, koji će biti dostupan korisnicima LG Cinema Smart televizora u više od 70 zemalja širom svijeta. Za sada se ne navodi hoće li i Hrvatska biti među njima, ali vjerujemo da nas neće zaobići.

Pored originalne 3D Zone Smart aplikacije koja je predstavljena prošle godine, 3D World pruža korisnicima pametnih televizora LG-a pristup posebnom servisu koji uključuje 3D sadržaje visoke kvalitete.

3D World korisnicima pruža mogućnost pretraživanja 3D sadržaja visoke kvalitete koji su dostupni u okviru različitih kategorija, kao što su zabava, sport, dokumentarni filmovi, sadržaji za djecu i drugi.

Naravno, osim besplatnih sadržaja, ova aplikacija će vam omogućiti i kupnju komercijalnih, znači da će funkcionirati slično kao itunes ili Android Market (Play Store). Prilikom ulaska u aplikaciju ponudit će vam se katalog iz kojeg možete kupovati sadržaje koje želite preuzeti za svoje pametne televizore, a dolaze od strane tvrtki providera s kojima je LG dogovorio partnerstvo.

Ukoliko već posjedujete model LG Cinema TV-a iz 2011. godine,  možete preuzeti 3D World aplikaciju, dok će se inačica za ovogodišnje modele pojaviti u obliku nove kartice na radnoj površini 3D Zone Smart aplikacije vašeg TV-a.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->