Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.05.2011. 10:59

Partneri

Web partneri Vidi.hr

Web stranice partnera internet portala Vidi.hr

Mobil.hr

mobil hr

Mobil.hr je najpoznatiji hrvatski portal za mobilne uređaje. Ovdje možete pronaći najnovije vijesti, testove, i druge članke vezane uz mobilne telefone, tablete, gadgete, kao i raspravljati sa svojim istomišljenicima unutar snažne online komune portala.

Centar-zdravlja.net

centar zdravlja hr

Portal centar-zdravlja.net je pušten u javnost 01.07.2008. godine sa ciljem kreiranja kvalitetnog web servisa korisnog zajednici u promicanju kvalitete življenja i prevencije bolesti, što je osobito važno u današnjem suvremenom načinu života. Portal je izvrsno prihvaćen u javnosti, te je 2008. godine osvojio Premijerovu Web nagradu kao najviše internet priznanje, te nagradu VIDI TOP 100, kao najbolja od najboljih stranica u kategoriji Sport, zdravlje i prehrana.Portal je namijenjen svim zdravstvenim djelatnicima i posjetiteljima koji traže dodatne informacije vezane uz svoje zdravlje.

Darujmo.net

darujmo net

Darujmo.net prvi je darovni oglasnik u Hrvatskoj. S obzirom da se radi o vrlo korisnom, originalnom i jedinstvenom internetskom projektu u nas, s izraženim humanitarnim karakterom, pozivamo vas da poduprete inicijativu svima dostupnog darovnog oglasnika Darujmo.net i kontaktirate nas o svim eventualnim oblicima suradnje!

Klinfo.hr

klinfo hr

Klinfo.hr - vaš obiteljski info kutak, projekt je tvrtke Evenio d.o.o. iz Varaždina. Ideja je rezultat želje i incijative pokretača da roditelji i odrasli općenito, brzo i jednostavno dođu do informacija o kvalitetnim kulturnim, edukativnim i zabavnim sadržajima za djecu, ali i cijelu obitelj.

Story.hr

story hr

Portal Story.hr je multimedijalni portal koji nudi sadržaje vezane uz domaće i strane celebrityje. Uz članke, vijesti i fotografije, Story.hr pruža jedinstven visokokvalitetan video materijal koji prati zbivanja na domaćoj celebrity sceni.

Biologija.com.hr

biologija com hr

Biologija.com.hr je znanstveni portal specijaliziran za novosti iz područja biologije i srodnih znanosti: fiziologije, medicine, psihologije, sociologije, antropologije, prehrambene tehnologije, agronomije, klimatologije i drugih znanosti. Pokrenut s ciljem približavanja znanosti široj javnosti, ovaj portal uređuju i održavaju mladi obrazovani stručnjaci, članovi udruge Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti, koji žele potaknuti svijest javnosti o važnim pitanjima kojima se znanost danas bavi.

Vidilab.com

vidilab com

Portal Vidilab.com je tehnološki portal posvećen svemu vezanom uz ICT industriju. Na portalu se nalaze testovi hardvera i softvera, najnovije informacije iz svijeta računala, ICT businessa, interneta, telekomunikacija, kako iz svijeta, tako i iz regije. Portal je vezan uz računalni časopis Vidi, najutjecajniji tiskani medij u Hrvatskoj na polju ICT-a.

Prijatelji-Zivotinja.hr

prijatelji zivotinja hr

Prijatelji životinja je web portal neprofitne nevladina udruge čija je svrha promoviranje zaštite i prava životinja te vegetarijanstva kao etički, ekološki i zdravstveno prihvatljivog životnog stila. Udruga je članica međunarodnih organizacija EVU, WSPA, ECEAE i FFA.

Žena.hr

zena hr

Žena.hr je portal gotovo u cijelosti posvećen ženama. Portal će vam ponuditi obilje tema i informacija o ljepoti, modi, fitnessu, dijetama, zdravlju, ljubavi, seksu, trudnoći, majčinstvu, kući, prehrani, zabavi, kao i poslovni kutak.

Poslovni-savjetnik.com

poslovni savjetnik com

Portal www.poslovni-savjetnik.com službena je stranica časopisa Poslovni savjetnik. Dio je Business Media Group-e, čiji su portali također www.propisi.hr, kao i www.ripup.hr, kao i ugledna tiskana izdanja Računovodstvo i porezi u praksi, časopis za managere i poduzetnike Poslovni savjetnik, posebni prilog za pomoć tajnicama u svakodnevnom radu Tajnica.hr i časopis za pravnike Propisi.hr. Certificirani su normama ISO 9001 (upravljanje kvalitetom) i ISO 14001 (upravljanje zaštitom okoliša), te su član UN Global Compact inicijative za društveno odgovorno poslovanje.Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->