Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.07.2018. 11:39

Twitter 

Svjetsko prvenstvo tvitano 115 milijardi puta

Utakmica s najviše tvitova bilo je finale između Hrvatske i Francuske.

Svjetsko prvenstvo tvitano 115 milijardi puta

Twitter je na svojem blogu objavio brojke i liste najtvitanijih stvari vezanih uz Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Za vrijeme održavanja prvenstva Twitter je imao 115 milijardi impresija (pogleda na tvitove), no nije objavio točne brojke o najtvitanijim utakmicama (iako su brojni korisnici to od njega zatražili u komentarima), za razliku od prošlog prvenstva kada je objavio podatak da je polufinalna utakmica između Njemačke i Brazila (7:1) imala 35 milijuna tvitova.

Iz tog razloga ne znamo koliko se točno tvitalo u vezi finalne utakmice između Hrvatske i Francuske, no na Top 5 listi najtvitanijih utakmica ta je utakmica na prvom mjestu ispred utakmica Brazila i Belgije; Brazila i Meksika; Francuske i Argentine; te Kostarike i Brazila.    

Pojam koji je skupio najviše tvitova u najkraćem vremenu bio je Kylian Mbappé i to nakon što je mladi francuski igrač zabio četvrti gol protiv Hrvatske.

Najviše tvitova u vezi Svjetskog nogometnog prvenstva stiglo je iz Brazila, nakon kojeg slijede tviteraši iz Japana, Velike Britanije, SAD-a i Francuske

Najtvitaniji nogometaš prvenstva bio je Neymar, no to mu kako znamo nije pomoglo u četvrtfinalu protiv Belgije. Hrvatski nogometaši očito nisu među najtvitanijima na svijetu, ali im momčadsko srebro i  Lukino zlato nitko ne može uzeti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam