Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.07.2022. 15:10

Tesla 

Steam dolazi u Tesla automobile

Musk je izjavio da je ostvaren napredak u integraciji Valveovog game servisa u Tesla automobile.

Steam dolazi u Tesla automobile

Brojni modeli električnih automobila branda Tesla već u sebi imaju neke integrirane videoigre, uključujući Cuphead i Sonic the Hedgehog, no Tesla želi gaming u svojim autima znatno proširiti integracijom punokrvnog Steam servisa u infotainment sustav.

U svojem postu na Twitteru, CEO tvrtke Elon Musk je napisao da je "ostvaren napredak u u integraciji Steama i da najvjerojatnije idući mjesec možemo očekivati demo nove usluge.

Za sada još nije jasno hoće li se na Tesla Steamu moći kupovati i preuzimati sve igre koje nudi Valveov game servis ili samo određene koje podržava hardver ugrađen u infotainment računalni sustav automobila.

Musk je svojevremeno rekao da će se u novim modelima Model S i Model X automobila moći igrati Cyberpunk 2077 i The Witcher, jer se u autima nalazi dovoljno jak računalni hardver, odnosno AMD Ryzen procesor i AMD RDNA 2 grafika, pa je možda sada došlo vrijeme da vidimo kako će takve AAA igre funkcionirati u autima.

Tesla je u prvoj inačici svojeg softvera omogućio korisnicima igranje igara samo dok je auto parkiran, no kasnije je to promijenio izdavši nadogradnju koja zaobilazi sigurnosne mjere zbog čega je došao na udar kritika američkog regulatora za sigurnost prometa NHTSA.

Obzirom da Teslini auti još uvijek nemaju najvišu razinu autonomije, postoji mogućnost da prije ili kasnije na nekom suđenju za prometnu nesreću čujemo da je neki vozač prošao kroz crveno dok je mačem skidao glave čudovištima u Witcheru ili gazio pješake za bodove u Carmageddonu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Tesla Steam igre
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->