Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Jack Black će glumiti u ekranizaciji igre Borderlands
Članak
Objavljeno: 12.02.2021. 10:52

Borderlands Movie 

Jack Black će glumiti u ekranizaciji igre Borderlands

Lionsgate je potvrdio da će se poznati glumac naći u ulozi sarkastičnog robota Claptrapa.

Jack Black će glumiti u ekranizaciji igre Borderlands

Jedna od najpopularnijih franšiza video igara Borderlands uskoro napokon dobiva ekranizaciju u obliku igranog filma u kojem će se naći veliki broj hollywoodskih zvijezda među kojima su Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland) i Jamie Lee Curtis (Tannis). Studio Lionsgate koji zadužen za produkciju filma, objavio je da će se njima pridružiti još jedna poznata faca, Jack Black. Za razliku od ostalih glumaca, Jack Black se u filmu neće pojaviti u svojem glomaznom fizičkom obliku, već će samo posuditi glas sarkastičnom robotu Claptrapu, koji će pomagati Lilith u spašavanju kćerke šefa jedne međuzvjezdane mega korporacije na planetu Pandori.

Film će režirati Eli Roth, s kojim su Jack Black i Kevin Hart imali uspješnu suradnju u filmu Jumanji: The Next Level.

Roth je jako sretan što se Black pridružuje ekipi i ističe da mu je u Borderlands igri Claptrap najzanimljiviji i najsmješniji lik te je Jack Black najidealniji izbor za njega jer ću unijeti puno zdrave energije u film.

Rad na Borderlands filmu započeo je još 2015. godine, no tek sada je krenuo u predprodukciju, što znači da bi snimanje moglo biti dovršeno do jeseni ove godine, kako bi bio spreman za kina nekoliko dana uoči Božića.   Vezani sadržaji
Ključne riječi Borderlands Jack Black Claptrap
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->