Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • I Mercedes naplaćuje softversko ažuriranje performansi
Članak
Objavljeno: 24.11.2022. 10:22

Acceleration Increase 

I Mercedes naplaćuje softversko ažuriranje performansi

Za 1.200 dolara godišnje vaš električni Mercedes će dobiti brže ubrzanje i veći okretni moment.

I Mercedes naplaćuje softversko ažuriranje performansi

Tesla nije jedina marka automobila koja od vas traži dodatnu naknadu za otključavanje postojećih mogućnosti vašeg automobila. Sada je Mercedes usvojio tu ideju pa je uveo godišnju pretplatu na "Acceleration Increase" značajku koja poboljšava performanse električnih automobila EQE i EQS u njihovim standardnim sedan i SUV varijantama.

Platite godišnju naknadu u visini od 1.200 američkih dolara i vaše vrijeme ubrzanja od nule do stotke poboljšat će se od 0,8 do 1 sekunde zahvaljujući većoj vršnoj snazi ​​motora i povećanom okretnom momentu.

image.MQ6.0.20220331105548

Kao što smo rekli, njemački proizvođač automobila nije prvi koji posebno naplaćuje dodatne performanse. Tesla već dugo traži od kupaca da izdvajaju novac za njegove najnaprednije sustave za pomoć pri vožnji, a neko je vrijeme kupcima modela S naplaćivao premiju za otključavanje kapaciteta baterije.

A ako ste više skloni motociklima, Zero traži gotovo 1.800 dolara za maksimalnu snagu svojeg modela 2022 SR.

Razlika je jedina u tome što Mercedes ne naplaćuje jednokratnu naknadu, već ćete 1.200 dolara morati plaćati svake godine i to kroz cijeli životni vijek automobila.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Mercedes Acceleration Increase
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->