Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.04.2024. 15:00

Prime Video 

Amazon potvrdio drugu sezonu Fallout serije

Prva sezona Fallout serije je postigla ogroman uspjeh i Amazonov Prime Video već počinje raditi na drugoji.

Amazon potvrdio drugu sezonu Fallout serije

Nakon ogromnog uspjeha, velike gledanosti i odličnih kritika, Prime Video je objavio da je odobrio snimanje druge sezone serije Fallout.  

Serija koju potpisuju Kilter Films u suradnji s Bethesdom i izvršni producenti Jonathan Nolan i Lisa Joy, postala je hit među svojom globalnom publikom, svrstavši se među tri najgledanija naslova Prime Video usluge i najgledanija sezona na globalnoj razini od serije Rings of Power. 

"Jedva čekamo da ponovno dignemo svijet u zrak", rekli su Jonathan Nolan i Lisa Joy. "Uzbuđeni smo što možemo najaviti drugu sezonu i povesti gledatelje još dublje u nadrealni svijet Fallouta"

Za očekivati je da ćemo u drugoj sezoni ponovno pratiti Ellu Purnell u ulozi Lucy, Aarona Motena kao Maximusa i Valtona Gogginsa kao Ghoula, koji se posebno dopao publici. Iskreno rečeno, mi mislimo da je upravo njegov lik držao cijelu radnju na okupu i da su svi najviše zavoljeli nakaznog tipa bez nosa koji je nekim čudom preživio 200 godina od nuklearne katastrofe rata, izazvane od strane ljudi koji su direktno odgovorni za rat zbog svojeg biznisa s "Vault" skloništima koja su bila namijenjena očuvanju čovječanstva nakon velike katastrofe.

Zasad još nije poznato kada će se druga sezona početi prikazivati i kada će započeti prikazivanje, a najviše nas zanima koliko će se radnjom oslanjati na Fallout videoigre.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Fallout
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->