Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.11.2021. 15:15

Prime Video 

Amazon planira Mass Effect TV seriju

Amazon Studios se nalazi pred potpisivanjem ugovora za realizaciju TV serije temeljene na igrama EA i BioWarea.

Amazon planira Mass Effect TV seriju

Prema pisanju Deadlinea, Amazon Studios se nalazi pred potpisivanjem ugovora s Electronic Artsom u vezi ekranizacije popularne franšize video igara Mass Effect za svoju Amazon Prime Video streaming platformu.

Voditeljica Amazon Studiosa Jennifer Salke Deadlineu je rekla da "nastavljaju ulagati u fantasy žanr svih vrsta te za njega imaju tim koji je specijalno fokusiran na suradnju s partnerima kako bi se omogućila realizacija novih projekata".

Amazon Studios se sve više usmjerava fantastici nakon priličnog uspjeha serije Wheel of Time koja je postala jedna od top 5 serija do sada lansiranih na Prime Video platformi s desecima milijuna streamanja.

Obzirom da je Electronic Arts nedavno rekao da je TV serija temeljena na Mass Effect igrama "samo pitanje vremena", postoji vrlo velika vjerojatnost da Amazon uskoro kreće u produkciju, a to je neizravno potvrdila i zvijezda Witchera Henry Cavill u svojem djelomično "bluranom" postu na Instagramu, koji bi nakon uloga Supermana i Geralta lako mogao zabljesnuti i u Mass Effectu, mada ga neki vide i kao novog Jamesa Bonda.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Amazon Prime Video Mass Effect
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->