Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.02.2024. 15:35

Rimac Grupa 

Prvi hrvatski kupac preuzeo Rimac Neveru

Ponosni vlasnik Nevere je ugledni neurokirurg koji živi i radi u New Jerseyu.

Prvi hrvatski kupac preuzeo Rimac Neveru

Rimac Nevera dobila je svog prvog hrvatskog kupca, dr. Branka Škovrlja, cijenjenog neurokirurga koji živi u New Jerseyju. Prvi hrvatski kupac svoj je hiperautomobil Rimac Neveru preuzeo putem jednog od Bugatti Rimac prodajnih predstavnika, tvrtke Manhattan Motorcars u New Yorku.

Dr. Škovrlj se „navukao“ preko YouTube videa u kojem je bio impresioniran kompanijom i automobilom. Svoj je interes izrazio odmah, a u više navrata je i posjetio Zagreb kako bi upoznao tim, odabrao točne specifikacije svog automobila, i pratio proizvodnju.

Branko_Skovrlj_isporuka_4

Hrvatski kupac se odlučio za sportsku konfiguraciju koja se uklapa u osobnost Nevera hiperautomobila; tzv. Predator Black „Fantasy“ s unutrašnjošću od crvene kože. Na eksterijeru se ističu sjajne crvene kočione čeljusti, skrivene iza Infinitus kotača, a na unutrašnjosti nekoliko posebnih detalja, uključujući crni satenski završni sloj za anodizirane metalne dijelove, perforirana sjedala i šavove karakteristične za Rimac automobile.

Branko_Skovrlj_isporuka_3

„Svaka Nevera je posebna priča, san jednog od vlasnika, pri čemu je i svako iskustvo kupca drugačije. Danas dijelimo bitan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene osobno, koji posjeduje Neveru, već i ambasador onoga što smo ovdje izgradili. Obojica ponosno predstavljamo našu domovinu na globalnoj razini i bila je čast imati kraj sebe Branka, koji je bio uključen u stvaranje svoje Nevere te koji sada postaje dio Rimac obitelji“, izjavio je Mate Rimac, osnivač i CEO Rimac Grupe.

Mate Rimac nije rekao koliko je dr. Škovrlj platio svoju Neveru, ali prema svim do sada dostupnim informacijama, to ga je zadovoljstvo koštalo oko 2 milijuna eura.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Rimac Nevera
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->