Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.08.2011. 00:26

Recikliranje.hr 

Odvoz krupnog e-otpada i auto-olupina putem online prijave

Recikliranje.hr nudi uslugu online prijave za odvoz kućanskih uređaja, elektroničkog otpada i auto-olupina u čitavoj Hrvatskoj.

Odvoz krupnog e-otpada i auto-olupina putem online prijave

Zbrinjavanje velikih kućanskih uređaja, elektroničkog otpada i olupina automobila od sada je daleko jednostavnije. Web stranica recikliranje.hr, Centra za reciklažu (CE.ZA.R), koji se nalazi u sastavu C.I.O.S. grupe, omogućit će vam da putem online prijave zatražite besplatan odvoz svojih starih perilica, štednjaka, hladnjaka, računala, pisača i sličnih stvari koje vam trunu u dvorištima, podrumima i tavanima, kao i auto-olupina, za koje ćete čak dobiti i novčanu naknadu.

 dio otpada koji nije moguće dalje reciklirati, obrađuje se i ekološki sigurno zbrinjava 

On-line prijavom za besplatan odvoz otpada obavještavate ovlaštenog koncesionara za sakupljanje otpada da posjedujete otpad koji je potrebno reciklirati. Vaša prijava se automatski šalje najbližem reciklažnom centru koji u Vašoj županiji sakuplja kategoriju otpada koju ste prijavili, a do odvoza će doći u roku od 30 dana (obično i brže).

Sakupljeni otpad se reciklira u skladu sa najvišim standardima zaštite okoliša, te kao sekundarna sirovina vraća u proizvodnju, a dio otpada koji nije moguće dalje reciklirati, obrađuje se i ekološki sigurno zbrinjava.

Ovlašteni koncesionar za sakupljanje otpada se obvezuje štititi privatnost vaše prijave.

Zaradite na odvozu auto-olupine

Ako kojim slučajem na "klocnama" ispred kuće držite kakvu staru krntiju koja se nekoć nazivala automobilom, recikliranje.hr će vam omogućiti besplatan odvoz, ali i ponuditi novčanu naknadu od minimalno 1 kune po kilogramu, pa ćete se riješiti sramote, a usput nešto i zaraditi.

Za više informacija nazovite besplatni telefon 0800-0204, a online prijavu za odvoz otpada ispunite preko ovog linka.

Osim što ćete se riješiti stare krame koja odavno ničemu ne služi, ovim ćete ujedno dati i svoj doprinos razvoju ekološke svijesti, pa se nemojte ustručavati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->