Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.03.2021. 13:31

A1 Adria League 

Kreću kvalifikacije za A1 Adria ligu

Kvalifikacije se održavaju u naslovima CS:GO, FIFA21, Brawl Stars i League of Legends.

Kreću kvalifikacije za A1 Adria ligu

Više od 6.000 sudionika lani se natjecalo u dvije napete sezone A1 Adria Lige koje je putem digitalnih kanala pratilo više od 130.000 gledatelja. Nakon nekoliko mjeseci online borbe, natjecanje je kulminiralo velikim finalom na Reboot Online Games Weeku, događaju koji se odigrao krajem studenog i na kojem su okrunjeni prvaci šeste sezone natjecanja.

Uz primamljivi nagradni fond od gotovo 200.000 kuna, A1 Adria Liga u 2021.  donosi i neke novitete u samo natjecanje. Pored tri dobro poznata esport naslova, nakon tri godine pauze vraćaju se najbolji League of Legends timovi koji će pokušati ponoviti sjajno finale između ASUS ROG ELITE i x25 eSports s Reboot InfoGamera 2017.

Counter Strike: Global Offensive prošle je godine obilježila ekipa lvlUP. Već tri godine dominantno vladaju regionalnim CS-om. Prvaci su u međuvremenu potpisali za organizaciju ONYX te će i dalje biti glavni favoriti za titulu. No, timovi kao što su Blink, 4glory i Good Game znatno su se pojačali i vrebaju novu priliku.

Prošle godine smo se po prvi put susreli s regionalnim Brawl Stars ekipama, a sam turnir je prošao u dominaciji Good Game ekipe koja je u obje sezone nadigrala konkurenciju i osigurala dvije najviše pozicije na podiju.

FIFA21 igrači će nas i ove godine oduševljavati sjajnim potezima i zanimljivim pričama. Aktualni prvak amke nalazi se na nišanu gotovo svih regionalnih e-nogometaša. Ako nastavi sa sjajnom formom s kraja 2020., teško će ga esad1memic i Brstimir skinuti s trona. 

Kvalifikacije za CS:GO, Brawl Stars i FIFA21 počinju 20. ožujka, dok će League of Legends igrači u svoju avanturu nešto kasnije - 17. travnja. Kvalifikacije su potpuno otvorene za sve igrače iz regije koji zadovoljavaju dobnu granicu i smatraju da se mogu natjecati protiv najvećih imena esporta u regiji.

Sve novosti o novim sezonama A1 Adria Lige pratite na web stranici a1adrialeague.com te društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, Twitch.tv i YouTube.



Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam






   

*/-->