Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.03.2022. 09:41

Instar Informatika 

Instar s poklonima otvorio novu poslovnicu u Zagrebu

Nova, peta po redu poslovnica u Zagrebu i osma u Hrvatskoj nalazi se na adresi Selska 44.

Instar s poklonima otvorio novu poslovnicu u Zagrebu

Povodom otvaranja nove poslovnice Instar je pokrenuo prigodni giveaway na svom Instagramu s nagradnim fondom u vrijednosti od više od 28.000 kuna. Giveaway traje do 23. ožujka, a tijekom tih tjedan dana, Instar će podijeliti dvadeset i jednu vrijednu nagradu koje uključuju odlične laptope, gaming opremu, električni romobil i pametne telefone. Osim na Instagramu, Instar je pripremio i do 50% popusta u svojoj novootvorenoj poslovnici, a svi kupci koji ju posjete 16. ožujka, moći će iskoristiti ovu pogodnost. O kojim je proizvodima riječ, možete provjeriti na Instarovom webshopu.

Instar_nova poslovnica1

Na otvaranju nove, 8. po redu poslovnice Instar Informatike na zagrebačkoj Selskoj cesti, Ivana Košak, direktorica tvrtke, komentirala je kako 30 posto prihoda tvrtke dolazi preko web trgovine.

Ivana Košak

Zbog situacije u svijetu trenutačno dosta informatičke robe i elektronike namijenjene Rusiji i Ukrajini dolazi u Europu, a zasada se ne hoće li i kako rat u Ukrajini ili razmahivanje pandemije koronavirusa u Kini utjecati na maloprodaju u ovoj godini, ali je to nešto što svi pozorno prate.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->