Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.04.2022. 13:27

esports 

CS:GO turnir za hrvatske tvrtke

B2B esports turnir Good Game Zagreb se vraća, prijave za sudjelovanje su otvorene.

CS:GO turnir za hrvatske tvrtke

Peti po redu Good Game Zagreb održat će se 27. i 28. svibnja u prostoru kluba Boogaloo na adresi Ulica Grada Vukovara 68. 

Good Game Zagreb humanitarni je turnir u Counter Strike: Global Offensive video igri koji će ove godine po peti put okupiti vodeće hrvatske kompanije i dati im priliku da se u digitalnoj areni i pred publikom natječu za titulu najboljeg CS:GO tima. 

Osim CS:GO turnira, posjetitelje i timove očekuje puno dodatnog gaming i sponzorskog sadržaja, odličan izbor hrane i pića, te nezaobilazni after partyji nakon turnirskog djela dana. Prvi mečevi kreću već ujutro, a dobra vijest za one koji nisu u mogućnosti posjetiti Good Game Zagreb je da će se  cijeli turnirski dio eventa moći pratiti i na live streamu na Good Game Global kanalima. 

 

Slika 2 - Good Game 2019

Ovo izdanje Good Game Zagreb turnira po prvi puta krasi i online dio natjecanja kojeg ćemo na YouTubeu i Twitchu gledati u tjednu prije eventa, a čija je svrha pozicioniranje timova u bracket za offline dio te dodatno podizanje atmosfere prije samog eventa.  

Kao najveće vrijednosti za timovi koji se natječu na turniru organizatori ističu odličnu kombinaciju umrežavanja s ekipom iz najbrže rastućih industrija; employer branding, team building na novi način, te humanitarnu prirodu eventa, i sve to spojeno dobrom atmosferom i zabavnom kompetitivnošću.

A upravo je humanitarni aspekt važan dio svakog Good Game natjecanja. Kroz prijašnja izdanja, natjecatelji i organizatori su opremali dječje bolnice u Hrvatskoj s igraćim konzolama te su pomagali mladim poduzetnicima u pokretanju njihove karijere nagrađujući najbolji startup kroz posebno natjecanje Good Game Liftoff. Ove godine, dio svake kotizacije ulazi u nagradni fond te će on biti doniran humanitarnim udrugama po izboru pobjednika. 

Timovi se mogu prijaviti preko službenog weba turnira - https://good.game/zagreb

Vezani sadržaji
Ključne riječi Zagreb turnir B2B CS:GO Good Game
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->