Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.09.2022. 09:53

PISMO 

Besplatno nauči raditi igre u Unreal Engineu 5

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 poziva sve zainteresirane na besplatnu edukaciju izrade igara u Unreal Engineu 5 u Novskoj.

Besplatno nauči raditi igre u Unreal Engineu 5

Vjerujemo da niti jednom gameru, a pogotovo ga,me developeru ne trebamo objašnjavati što je to Unreal Engine 5. Ukratko rečeno, radi se o jednom od najboljih enginea za razvoj videoigara na svijetu koji, podržava sve najnaprednije hardverske i softverske značajke, efekte te omogućuje da izradite sve vrste igara od onih najjednostavnijih, indie, sve do onih tzv. AAA. Između ostalih, naslovi izrađeni UE5 engineom uključuju Fortnite i Valorant, a među onima koji su još u razvoju su The Witcher 4 i S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Novska organizira edukaciju izrade igara u Unreal Engineu 5 koja je potpuno besplatna za polaznike ukoliko koriste sustav dodjele vaučera. Uz već postojeće programe Unity i Blender, ovo je novi smjer edukacija koji se uvodi u Novskoj.

Unreal engine5

Na edukaciji koja traje 350 sati, polaznici će savladati osnove i steći neophodne vještine za razvoj, kao i za daljnje usavršavanje u izradi videoigara. U edukaciji se koriste zanimljivi praktični primjeri koji će pomoći polaznicima da razviju programerski način razmišljanja te osmisle sadržaj za vlastitu video igru.

"Cilj edukacije je upoznati buduće developere s Unreal Engineom uz izradu sadržaja korištenjem najnovijih tehnologija i opreme koju posjedujemo u Inkubatoru, primjerice motion-capture studio, fotogrametrijski studio, te ostale opreme virtualne i proširene stvarnosti.", poručili su iz POU Novska i Inkubatora PISMO koji se posljednjih godina prometnuo u predvodnika gaming edukacija. 

GAMING_OPREMA_-4-novska-1200x800

Nova edukacija u Unreal Enginu traje 3 mjeseca, i polaznici teorijski dio predavanja mogu pratiti online, dok se praktični dio provodi u Novskoj. Vaučeri su trenutno jako popularni financijski instrumenti dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih, a mogu ih koristiti nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

"Ako ste u sustavu e-građana, odite na stranicu vauceri.hzz.hr vrlo jednostavno pronađete naš program i označite ga, plaćanje ide putem sustava i polaznika ništa ne košta, a mi vas obavijestimo o početku nastave!", objasnili su organizatori. 

Više informacija o ovom obrazovnom programu saznajte klikom na ovaj link.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->