Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.06.2021. 12:58

Arena sport 

4 nova Arena Sport kanala bez dodatne naknade na A1 TV

Ako posjedujete A1 TV paket, bez dodatne naplate ćete dobiti nove Arena Sport kanale.

4 nova Arena Sport kanala bez dodatne naknade na A1 TV

A1 Hrvatska je izdao priopćenje da se novi kanali, Arena Sport 7, 8, 9, i 10 uvode u postojeće A1 TV pakete bez novih, dodatnih naknada od 1. srpnja

Na njima će se prenositi najgledanija sportska natjecanja kao što su UEFA Liga prvaka i Konferencijska liga, španjolska i francuska nogometna liga te košarkaška NBA. Korisnici A1 sportskih paketa uživat će u novim kanalima i dodatnim sadržajima po istoj cijeni kao do sada.  

Novi kanali dolaze u Osnovni Sportski paket na A1 TV te će svih 10 Arena Sport kanala biti dostupno već u osnovnom paketu. Istovremeno, novi kanali zamijenit će PlanetSport kanale koji od 1.7. prestaju s emitiranjem.

Korisnici koji su do sada imali PlanetSport paket dobivaju novi Sport Premium paket s Arena Sport 7-10 kanalima na kojima će moći nastaviti pratiti UEFA Ligu prvaka te ostale premium sportske sadržaje po istoj cijeni kao i do sada. 

„Korisnicima smo osigurali kontinuitet uživanja u Ligi prvaka od 2018. do 2024. Osim toga, donosimo i ostala najprestižnija sportska natjecanja na sve korisničke uređaje. Zadovoljstvo korisnika nam je na prvom mjestu i zato stalno osluškujemo njihove želje i potrebe te prilagođavamo fiksne i mobilne usluge, kao i ponudu  TV sadržaja kako bismo im nastavili pružati vrhunsko iskustvo“ istaknula je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi A1 TV Arena Sport novi kanali
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->