Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.04.2021. 13:17

Akvizicija 

VIDEO: Infobip kupio developersku Shift konferenciju

Akvizicija će omogućiti širenje Shift konferencije na SAD, Latinsku Ameriku i jugoistočnu Aziju. 

VIDEO: Infobip kupio developersku Shift konferenciju

Uspješna hrvatska tvrtka Infobip koja je prema godišnjim ROCCO izvještajima 4 puta za redom proglašavana najboljim pružateljem A2P SMS usluga na svijetu, nakon preuzimanja konkurentske američke tvrtke OpenMarket za 300 milijuna dolara, kupila je jedan hrvatski biznis, najveću developersku konferenciju u jugoistočnoj Europi, splitski Shift.

Ideja Infobipa je da od Shifta stvori najveću developersku konferenciju na svijetu, pa će konferenciju koja će od sada nositi naziv Infobip Shift, proširiti svijetom, prvo na SAD, pa zatim Latinsku Ameriku i na kraju na Jugoistočnu Aziju.

Ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli, prva konferencija pod tim nazivom trebala bi se održati u rujnu ove godine u splitskoj Spaladium Areni.

Nakon akvizicije, Ivan Burazin, osnivač i CEO Shifta, postat će član Uprave za developersko iskustvo (Chief Developer Experience Officer) u Infobipu.

Izabel Jelenić, suosnivač i tehnički direktor Infobipa, vjeruje da će akvizicija između ostaloga omogućiti nove ekspertize i poslovne mogućnosti u području organizacije tehnoloških konferencija, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukoliko se dvodnevna konferencija ove godine održi u fizičkom obliku, Burazin i Jelenić očekuju da će se u rujnu u Splitu okupiti više od 3.000 vrhunskih developera iz čitavog svijeta.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->