Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.08.2017. 14:02

SFZGB2017 

Prijavite se u Startup Factory Zagreb program

Otvorene su prijave startupa za predakceleracijski program Startup Factory Zagreb 2017.

Prijavite se u Startup Factory Zagreb program

Startup Factory Zagreb 2017 (SFZGB2017), otvorio je prijave za predakceleracijski program u kojem će se odabranim startup timovima pružati strukturirana edukacija, mentorstvo, financijska potpora iz fonda od ukupno 100.000 eura te podrška i umrežavanje sa startup zajednicom.

Startup Factory Zagreb program pokrenut je od strane Razvojne agencije Grada Zagreba, a cilj ovog predakceleracijskog programa je poticanje razvoja novih smart city proizvoda i rješenja.

U sklopu ovogodišnjeg programa do 20 timova imati će priliku razvijati svoja inovativna rješenja. Nakon selekcijskog procesa odabrani finalisti dobiti će infrastrukturnu, edukacijsku, mentorsku i financijsku podršku kroz 10 tjednih modula. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

TPZ

Prijave mogu biti iz  4 tematska područja: Smart Energy, Smart Mobility, Smart Tourism i Smart Living – Silver Economy.

Ovaj javno financirani “no equity” (bez ulaska u vlasničku strukturu) program pokrenut je po prvi puta prošle godine. Timovi Dare2Dream, Freewa, Holy, SightRun i Vollo koji su prošli taj prvi ciklus već sada nižu brojne poslovne uspjehe te grade svoju prepoznatljivost na tržištu.

Više informacija doznajte na web stranici: http://startupfactory.tehnopark.hr/, a prijave se zaprimaju putem ove poveznice: http://startupfactory.tehnopark.hr/Prijava

Promo članak

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam