Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.07.2021. 13:28

Električna vozila 

MOL Plugee: Aplikacija za punjenje e automobila u Hrvatskoj

Nova aplikacija koja ubrzava i olakšava punjenje uzima u obzir kapacitet automobila za apsorpciju struje.

MOL Plugee: Aplikacija za punjenje e automobila u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je sada dostupna aplikacija MOL Plugee, koja omogućuje korisnicima brzu i jednostavnu upotrebu punionica za električna vozila, po povoljnijim cijenama. Korištenje aplikacije moguće je u čak 6 zemalja regije, a u našoj zemlji ovu uslugu moguće je koristiti na prodajnim mjestima Tifona.

Aplikacija omogućava novo rješenje za plaćanje, u sklopu kojeg se u obzir uzima kapacitet automobila za apsorpciju električne energije i koje je stoga još prilagođenije potrebama vlasnika električnih automobila.

Fotografija 3

U aplikaciji vlasnici električnih automobila mogu primjerice vidjeti koje su im punionice dostupne u blizini, upotrijebiti razne pametne značajke za punjenje putem svojih mobitela, kako bi pratili razinu napunjenosti baterije automobila, osvrnuti se na svoja prethodna punjenja, kao i pratiti potrošnju. Korisnicima je u svim zemljama na raspolaganju i korisnička podrška od 0-24h.

Aplikacija MOL Plugee dostupna je za Android i iOS uređaje, a može se preuzeti u trgovinama App Store i Google Play.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->