Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.04.2022. 13:31

ICT i društvo 

Forum o utjecaju  tehnologija na društvo

Tehnologije i transformacija hrvatskog društva naći će se u fokusu 5. foruma "ICT i društvo".

Forum o utjecaju  tehnologija na društvo

Kako tehnologije mijenjaju naš svakodnevni život u doba druge modernizacije svijeta? Kakve prilike za razvoj i tehnološki napredak Hrvatskoj i Europskoj uniji donose mreže 5G i 3D tehnologije?

Odgovore na ta i druga aktualna društveno-tehnološka pitanja ponudit će govornici i panelisti petog foruma "ICT i društvo - Tehnološke revolucije i transformacija hrvatskog društva u 21.stoljeću", koji će biti održan u četvrtak, 21. travnja 2022. godine, u hotelu Internacional u Zagrebu.

Svoja će znanja i iskustva tijekom predavanja i panela podijeliti ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, prodekan za znanost zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva Nikola Mišković, dekan osječkog Fakulteta elektrotehnike, računalstva i informacijskih tehnologija Tomislav Matić, predsjednik vijeća HAKOM-a Tonko Obuljen, generalni direktor AVL Hrvatska Goran Mirković, član uprave i glavni direktor za tehniku i IT Hrvatskog Telekoma Boris Drilo, predsjednik uprave tvrtke Odašiljači i veze Mate Botica i drugi.

Forum organiziraju Institut za europske i globalizacijske studije i Mreže Foruma ICT i društvo.Zemlja partner je Indija. Sudjelovanje je besplatno uz registraciju. Program i više informacija potražite na www.ictsocietyforum.com

Vezani sadržaji
Ključne riječi Forum ICT i društvo
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->